Ydelser

Kontakt os

MODERNISERING AF BADEVÆRELSER

01.

Hos Randers VVS tilbyder vi alt i badeværelsesløsninger, der passer til dine behov og ønsker. Vi er monteringsdygtige i alle discipliner indenfor badeværelser til private og erhverv. Badrummet er et af husets vigtigste rum og et af de mest benyttede rum i alle husstande. Hos Randers VVS ved vi, hvor vigtigt det er at være tilfreds med sit badeværelse – både æstetisk og funktionsmæssigt. Kvaliteten af arbejdet med sanitet skal være 100 procent i orden, og det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Randers VVS hjælper vi med alt fra montering af ny vandhane, toilet og brusearmatur til opsætning af badeværelsestilbehør og vejledning i badeværelsesløsninger, der passer til netop dit badeværelse.

BLIK & RØRARBEJDE

02.

Blikarbejde er et af vores specialer, og det omfatter bl.a. opsætning og reparation af tagrender, nedløb, inddækning og beklædning heraf. Vi hjælper også med at isolere og reparere et utæt tag, hvis uheldet er ude. Med Randers VVS som lokal samarbejdspartner er du sikker på, at din ejendom er sikker og beskyttet i al slags vejr. Det er en tryghed, som vi vægter højt, for vi ønsker alle at passe på og vedligeholde vores hjem bedst muligt.

FJERNVARME INSTALLATIONER

03.

Den mest anvendte varmekilde er fjernvarme og naturgas, som også er markant billigere end det traditionelle oliefyr. Hos Randers VVS har vi stor erfaring med nyetablering og installation af fjernvarme i private boliger såvel som erhverv. Vi tilbyder også vedligeholdelse og service af eksisterende fjervarmekilder. Har du spørgsmål vedrørende din fjernvarme, tilbyder vi professionel rådgivning, så du vælger den rette varmekilde til din bolig.

ENERGIOPTIMERING

04.

Vidste du, at energioptimering i din bolig er godt for både dig, dit hjem og miljøet? Stadig flere boligejere vælger at energioptimere deres hjem. På den lange bane kan der være mange penge at spare i boligens forbrug, ligesom du får et bedre og mere sundt indeklima. Energioptimering kan være, hvis du udskifter dit gamle oliefyr og i stedet får installeret fjernvarme. Det kan også være efterisolering af ydre vægge og lofter, så du passer bedre på varmen.

 

Inden du energioptimerer din bolig, kan du med fordel søge om offentlig tilskud til bl.a. udskiftning af dit gamle varmeanlæg. Vil du blive klogere på, hvordan vi kan energioptimere din bolig, og hvordan du søger tilskud, er du velkommen til at kontakte Kim Bilde fra Randers VVS. Vi står klar til at hjælpe dig.

UDSKIFTNING AF SANITET

05.

En dryppende vandhane eller et toilet, der løber. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis vandhanen ikke bliver repareret, så den holder tæt. Med Randers VVS får du en autoriseret VVS-installatør, der hurtigt kan rykke ud, hvis du har akut brug for at få skiftet din vandhane eller dit toilet. Vores priser er konkurrencedygtige. Kontakt Randers VVS for at få et uforpligtende tilbud.

service opgaver

06.

Hos Randers VVS udfører vi alle typer af VVS-opgaver, store som små. Det gør vi med fokus på godt håndværk, kvalitet til tiden og kundetilfredshed. Vi bestræber os på at levere den bedste service og vejledning, hvad enten vi udfører serviceopgaver, vedligehold eller montering af VVS.   

HAR DU EN OPGAVE TIL OS?

Randers VVS er en østjysk vvs-installatør virksomhed hvor vi ligger vægt på pålidelighed samt det kvalitetsbeviste.